Pieteikumi uz ACC
| |
dlife | Datums: Thursday, 18-10-2007, 20:40 | Ziņa # 1 |
Admins
Grupa: Administrators
Ziņas: 9
Respekts: 1
Status: OFFLINE
| Ja vēlies admina tiesības, raksti pēc parauga: 1.Skype Niks 2.CS niks 3.CS pieredze 4.Kādas tiesības vēlies(kick;ban;slap,slay utt.) 5.Kā lietosi admin tiesības(kick pingerus; ban 4iiterus utt.) 6Vai kādā serverī esi bijis admins?
Labojis KarlsoN - Friday, 19-10-2007, 21:36 |
|
|
|
skelets8 | Datums: Monday, 22-10-2007, 09:42 | Ziņa # 2 |
Lietotājs
Grupa: Lietotājs
Ziņas: 1
Respekts: 0
| 1.Skype Niks megas_yo 2.CS niks [Fire^Men] ALeX 3.CS pieredze 5gadi 4.Kâdas tiesîbas vçlies(kick;ban;slap,slay utt.) visas, bet var nelikt imunity 5.Kâ lietosi admin tiesîbas(kick pingerus; ban 4iiterus utt.) ban 4iiterus, kick pingerus, slay basecamperus, ban 30min par retry after gag(ja ir tâda komanda) 6Vai kâdâ serverî esi bijis admins? jâ kâdos 4 vai 5 Neesmu redzeejis serverii- acc nespīd Added (22-10-2007, 09:42) --------------------------------------------- tad iesleedz serveri un ieej tajaa
Labojis dlife - Monday, 05-11-2007, 21:39 |
|
|
|
sorry | Datums: Sunday, 28-10-2007, 14:16 | Ziņa # 3 |
Lietotājs
Ziņas: 14
| dark-4iks BaCkSiDe^Ice^Dream Apmeram 3 gadi ! c(: amx_slay,slay | amx_ban | amx_kick | amx_gag | amx_vote,votemap | amx_map | Ping pari 300 = kick , Wh = Ban 9999 min , aim = ban permanent , spam = ban 1000 min , speed = ban permanent ! Ja! nike.wos.lv(galvenais) , backspace.sytes.net , cs-nightmare.oo.lv cs.snapple.org , war3.breabon.lv , cs-extreme.sytes.net , cs.1ax.be , cs-djdobele.oo.lv - lv-patriot.oo.lv (draugs , paliidzeju taisit gan server an web ) neesmu redzejis online tikpat kaa, ja pareizi atceros tu saneemi banu...ja kluudos palabo
Labojis dlife - Friday, 09-11-2007, 22:04 |
|
|
|
t0nt0 | Datums: Friday, 09-11-2007, 18:54 | Ziņa # 4 |
Lietotājs
Ziņas: 3
| 1.Skype Niks - meklee ka t0nt0 ! 2.CS niks - t0nt0 3.CS pieredze - 2 gadi apmeram ! 4.Kādas tiesības vēlies(kick;ban;slap,slay utt.) - nesaukshu vissu, bet parastas admin tiesibas ! nu xban , xslay , xslap , xkick utt. ( nedomaa ka es nezinu vinjas ) 5.Kā lietosi admin tiesības(kick pingerus; ban 4iiterus utt.) - kik pingerus jo ZB pings ! 4iterus pamieloshu ar BANaanu 6Vai kādā serverī esi bijis admins? esmu bijis cs-proteam.oo.lv ; ogre.sytes.net !!! Esmu tgd admins - cs.par.lv ; aim.outlaw.lv!! esmu tureejis pac serveri, bet kopsh suudigs nets wairs newru !!!! ceru paldizet serveri jo esmu iegajsi serverii un tur 4iito!!!! besii tie muudzi !! respect madzutis, ka biezhi speele un ban tos muudzus Sazinies ar mani skype XgintsX (ja tev ir nemainiigais acc vienkaarshi pieposto savu ip klaat)
Labojis dlife - Friday, 09-11-2007, 22:02 |
|
|
|
Gailis | Datums: Sunday, 11-11-2007, 15:50 | Ziņa # 5 |
Lietotājs
Ziņas: 7
| 1.Skype Niks- yoman-lv 2.CS niks- Nemo 3.CS pieredze- 3gadi 4.Kādas tiesības vēlies(kick;ban;slap,slay utt.)- kick,ban,slap,slay,votemap,vote Nu Kr4 ja var full es macesu rikoties ^^ 5.Kā lietosi admin tiesības(kick pingerus; ban 4iiterus utt.)-Ban 4itakus Kik Savu serveru reklametajus tava servaka adminu apsaukatajus un protams vel daudz ka :] 6Vai kādā serverī esi bijis admins? - Protams cs.wos.lv cs.bagem.lv cs.ime.lv u. c. aa un man pasam ar ir servaks :] Nu serverim pashlaik abi admini ir vajadziigi...(tev jaasazinas ar mani skype vai ja uz ip acc tad pieposto) --------------------------------------------- Tas man saak besiit, ka pieposto veel otro reizi vaards vaardaa textu, tas kurs naakamais taa deariis acc nesanems(beztam acc itka auzliku mosh nepareizi sev niku raxti)
Labojis dlife - Sunday, 11-11-2007, 16:42 |
|
|
|
mrc008 | Datums: Saturday, 24-11-2007, 20:04 | Ziņa # 6 |
Lietotājs
Ziņas: 2
| 1.Skype Niks = Yoman-lv 2.CS niks = Nemo 3.CS pieredze = kadi 3gadi 4.Kādas tiesības vēlies(kick;ban;slap,slay utt.) = Banip,slay,kick,votemap,map,slap 5.Kā lietosi admin tiesības(kick pingerus; ban 4iiterus utt.) Slay-Slayosu tos kas bus afk. Kick-Kickosu tos kas Nodirsis adminus. votemap- ja bus pietiekami daudz speletaju kas gribes citu mapi. Map-tad ja nevienam galigi nepatiks mape. Slap-Slaposu tos kas sedes uz vietas vai meginas tigt virs mapes ! 6.Vai kādā serverī esi bijis admins? = ja (ceru ka tape ka aizgaju no klana man uzreiz speciali nepateigs ne =[ un atkal neparmainis acount name )
Labojis mrc008 - Saturday, 24-11-2007, 20:04 |
|
|
|
|