Ieteikums!!!
|
|
Rupish | Datums: Tuesday, 06-11-2007, 18:13 | Ziņa # 1 |
Lietotājs
Grupa: Lietotājs
Ziņas: 3
Respekts: 0
Status: OFFLINE
| Ta nu tā! Es domāju tā! Vaidzētu VDK team cup! Varētu sadalīties vienādos sastāvos (kautcik), un uztaisīt cw + ievietot hltv (kautvai pats varu to izdarīt ) Kapēc??? Tapēc, lai redzētu tos 5us talantīgākos, kuri varētu aizstāvēt VDK team @ cw! Tie 5 tikai piedalītos cw, parējie gaidītu un trennetu cs prasmi līdz nākamajam cup! Un šitādus cup katru mēnesi, vai katru 2. nedēļu, lai mainītu sastāvu, jo varbūt kāds nokrities vai pieaudzis skillā! Jo biki traki, ja cw piedalās k.kāds, kas atšauj savējam dzīvības katru raundu ;/ Man nebūtu pretenzijas, ja es paliktu ārpus 5inieka! Trennetos pub serveros līdz nakošam VDK tm cupam Cup- lai varētu noskaidrot VDK tm labākos komandas spēlētājus! Hltv- lai precīzāk varētu izvēlēties labākos komandas spēlētajus! Pats būtu ar mieru ziedot 0,35ls, priekš cw servera! (K.gan Kristianam pašam tak ir cw serveris, vienīgi biki lago) Nu dažos vārdos ar norisi nebūtu problēmas, problēmas būtu ar VDK tm savākšanu un noorganizēšanu, jo ne visi tiek visos laikos, un nevisi vispār grib spēlēt :/ Izsakiet savas domas!!!
.....attīstos
|
|
|
|
elvinjo1 | Datums: Tuesday, 06-11-2007, 18:16 | Ziņa # 2 |
Lietotājs
| Es domaju ka tâ bûtu laba doma es piekrîtu tikai ja warçtu cup rîkot brîvdienâs jo es darbdienâs netieku
The best game Contra-Strike
|
|
|
|
DeaDLighT | Datums: Tuesday, 06-11-2007, 18:17 | Ziņa # 3 |
Lietotājs
| es piekriitu vajag taisiit cup , bet ne pa 2 ned. skills pa 2.ned nepieaug nu pa meenesi vareetu
|
|
|
|
SoljaBoy | Datums: Wednesday, 07-11-2007, 15:42 | Ziņa # 4 |
Lietotājs
Ziņas: 2
| Es piekritu!!!
Ownd!!!!!
|
|
|
|
MadZutiS | Datums: Wednesday, 07-11-2007, 16:32 | Ziņa # 5 |
Admin
Grupa: Administrators
Ziņas: 85
Respekts: 5
| Viss jau ir baigi forši bet... Bus pieci labakie piem. bus CW un no 5 labakajiem ir onlinā tikai 2! Un no "atkritejiem" ir 3! Nu tad ko darīs! Reāli! Doma jau ir laba, bet ar to realizēšanu bus suudiigak! No savas pieredzes zinu! Un piem kads members netiks uz Cup! Tad vinsh teiks- nav godīgi! Mes teiksim gaidi lidz nakamajam Cup! Vinsh padomas un teiks- Nahuj to klanu es pat nevaru CW spēlēt! Tapat parasti online ir kadi 4 cilv! Jebkadi no klana! Parsvara online ir: Madzutis. D-life, karlson, ralfijs, lemon, ruupish, edijs(ar laikam)! Nu arii dazhreiz solja boy! Nu es tur arii nesēžu visu laiku, bet nu neesmu ļoti daudz redzejis solja boy, bet var buut vinsh ir kad es neesmu un otrādāk! Protams meģināts nav zaudēts! p.s. Karlsonam servaks nelaggo! Kad bija vētra viņam vispār NETS pazuda! Nelaggo bet NOPLĪST pa visam :D nu protams vetras laikā!
Misters ADMINS! Nu varat man visu prasît utt.
Labojis MadZutiS - Wednesday, 07-11-2007, 16:35 |
|
|
|
KarlsoN | Datums: Wednesday, 07-11-2007, 16:50 | Ziņa # 6 |
Otrais Admins
Grupa: Administrators
Ziņas: 81
Respekts: 3
| Ideja laba, bet par to savējo šaušanu gan labāk paklusē, es zinu ar kuru tu to domā! Tu labāk padomā reāli - kā jau Zutis teica: Var būt tā, ka online'ā ir tikai viens no 5ieka un 4 nuubishi, ko tad dariisim?
Gudrais Domātājs jeb Admins, moderators. Kas citam bedri rok, tam noteikti ir laapsta!:)
|
|
|
|
Rupish | Datums: Wednesday, 07-11-2007, 17:47 | Ziņa # 7 |
Lietotājs
| Quote (KarlsoN) Ideja laba, bet par to savējo šaušanu gan labāk paklusē, es zinu ar kuru tu to domā! Nezini gan Nu a nevaig jau 5vs5 var jau 2vs2 3vs3 4vs4! Nu bet ladna whatever! Tas jau tikai ieteikums >.<
.....attīstos
|
|
|
|