Pieteikties .:VDK*Tm:.
|
|
lightputter | Datums: Sunday, 13-01-2008, 16:34 | Ziņa # 21 |
Lietotājs
Grupa: Lietotājs
Ziņas: 2
Respekts: 0
Status: OFFLINE
| *Vârds-Mārtiņš *Skype-n00biy *E-Mails-bm1995@e-apollo.lv *CS pieredze(cik ilgi spēlē)-varāk nekā 2 gadus... *CS niks-lightputter *Saite-nau varbūt būs... *Kapēc vēlies pievienoties klanam-Tapç ka tur spçlç mans èoms nu Raimis un zinu ka spçlçju labâk pa viòu ... :( *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri, vai kā citādi)- Varçtu bût ka mana palîdzîba jums noderçtu jo mâku spçlçt.Esmu spçlçjis teamâ kopâ ar Zemeni liiv'u un bijis 3 klanos kas izjuka... <_< :'( :'( Netiksi pienemts klanaa, jo speelee tu slikti, nav sava datora maajaas un nekad neesi speeleejis ar liiv un zemeni! Added (13-01-2008, 16:34) --------------------------------------------- dlife, es nemaz negribu tavâ klanâ jo tur nau serveris
Es esu cs spçlçtâjs. Spçleju vairâk nekâ 2gadus.
Labojis dlife - Saturday, 12-01-2008, 15:54 |
|
|
|
banban2 | Datums: Thursday, 17-01-2008, 13:38 | Ziņa # 22 |
Lietotājs
Ziņas: 1
| vards - arturs skype- arturs.nikitins99 e-mails- rrelaxxx@inbox.lv uj vismaz 3 gadus shitajs klans rulzz, un ir mani draugi .! saita naw domaju ka es labi speleju un butu labi.! cs 1.6 4ewer
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
azgo | Datums: Wednesday, 20-02-2008, 21:52 | Ziņa # 23 |
Lietotājs
| *Vārds- Juris *Skype- gens2259 *E-mails- dsmtm@inbox.lv *CS niks- azGo*mp3 *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 3 gadus *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- jo VDK clans ir forš un tajā ietilpst labi spēlētāji *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Taisīt bannerus, fotkas, clana sprays, un obligāti reklāma
azGo - Latvian Player ( CS.1.6 ) Search cool and perfect clan !
|
|
|
|
Valts | Datums: Friday, 29-02-2008, 14:28 | Ziņa # 24 |
Lietotājs
| Piemçrs kâ rakstît pieteikumu: *Vârds- Gints valters *Skype- lol4ev *E-mails- valterinjo@hotmail.com *CS niks- pro fighter *CS pieredze(cik ilgi spçlç)- no cs 1.1 apmeram 6 gadus *saite(ja tâda ir) uz statiem- n/a *Kapçc vçlies pievienoties klanam- jo man patik sitas clans *Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)- es waru but clana galwenais un dabut realas babas
vdk suck 4ever
|
|
|
|
pantalons | Datums: Tuesday, 25-03-2008, 14:30 | Ziņa # 25 |
Lietotājs
| No ClaN Hah
man nau penis :DDDDDD
Labojis pantalons - Tuesday, 25-03-2008, 14:33 |
|
|
|
Stat1c | Datums: Friday, 28-03-2008, 13:29 | Ziņa # 26 |
Lietotājs
| *Vārds- kASPARS *Skype- stat1c3 *E-mails- kasos2@inbox.lv *CS niks- Stat1c *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 1.5 gadu *saite(ja tāda ir) uz statiem- naw *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Es mekleju daudzus klanu bet daudzi man nepatik tapec es paskatijos un man sis klans iepatikaas *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Es maku labi cw PATEIKT KUR EJAM UN TA SIR NODERIIGI UN MAN PATIIK LABI DRAUGI UN PAJOKOTIES :d
Labojis Stat1c - Friday, 28-03-2008, 13:30 |
|
|
|
val4a | Datums: Friday, 28-03-2008, 14:22 | Ziņa # 27 |
Lietotājs
| *Vārds- Valters *Skype- waters10 *E-mails- sidelskis@inbox.lv *CS niks- val4a *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 2 gadus *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Jo gribas jaunus draugus un klanu *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Meklet Cw un wiskautko palidzet
|
|
|
|
faq | Datums: Tuesday, 01-04-2008, 19:37 | Ziņa # 28 |
Lietotājs
| *Vārds- Oskars *Skype- Sargsuns *E-mails- faqfx@inbox.lv *CS niks- FaQ * *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 5 Gadi ( vienu gadu ar pauzitem jo biju arzemes 3x ) *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- VDK Rullz Forever !!!!!! *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Palidzet CW vai turet SH serveri ar 45lvl +newest skins+mod)
|
|
|
|
Cart3r | Datums: Tuesday, 06-05-2008, 20:37 | Ziņa # 29 |
Lietotājs
| *Vārds- Matiiss *Skype- x-factor75090 *E-mails- matiiss154@hotmail.com *CS niks- zoliidais *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 3gadus ar pauzeem *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Man liekas ka shis ir forsh klans un daudz cilveeku tapee vareetu buut fun! *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- aizstaaveetu klanu cw varbuut vareetu ar paliidzeet ar servera uztureeshanu bet man lattelecom 10mb/s =/!
I can own u any time any place!
|
|
|
|
miezis | Datums: Tuesday, 10-06-2008, 15:52 | Ziņa # 30 |
Lietotājs
| 1)edvards 2)edvards4moneyAdded (10-06-2008, 15:47) --------------------------------------------- 1)edvards Added (10-06-2008, 15:52) --------------------------------------------- 1)edvards 2)edvards4money 3)edvards.loks@inbox.lv 4)*mr_miezis* 5)3gadus ar pauzeem 6)n/a 7)ssis izklausaasprofesionaals un labs klans 8)noteikti aizstaaveetu klanu cw un labi pavadiitu laiku
|
|
|
|
etnoxxx | Datums: Monday, 28-07-2008, 11:13 | Ziņa # 31 |
Lietotājs
| *Vārds- Jānis *Skype- etnoxxx *E-mails- jankaaayyy@inbox.lv *CS niks- cool_boy#07 *CS pieredze - 1gadu *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Esmu dzirdējis kad labs klans un vispar gribu jautri pavadit laiku ar klana speletajiem *Kā varētu būt noderīgs klanam - Varu palidzet ar CW kaujam un ar majas lapu pasam ir bijis torrent trakeris kautko zinu par to un vispar palidzēšu ar visu ko varēšu!!!
CS *M*A*S*T*E*R* CS
|
|
|
|
The^FlasH | Datums: Wednesday, 30-07-2008, 13:57 | Ziņa # 32 |
Lietotājs
| *Vārds-Gatis *Skype-FlashGatis *Emails-caurums21@inbox.lv *Cs-niks-The^FlasH *Cs-Pieredze-5 gadi *saite-Bija bet adevu klanu lomix clanu *Kapec Velies pieveinoties klanam- Tapec ka man sis klans patik un esmu redzejis ka jus spelejat Pro *Ka es varetu but noderigs klanam- palidzet vinet cw usturet kartiba Serveri zinot par 4iteriem 4omies statitu serveri
Cs speleju 5 gadus patik spelet futbolu vel WOW UN MU bet vislabak Cs 1,6 :)
Labojis The^FlasH - Wednesday, 30-07-2008, 14:02 |
|
|
|
barts22 | Datums: Tuesday, 06-01-2009, 23:21 | Ziņa # 33 |
Lietotājs
| *Vārds- Gatis *Skype- barts2222 *E-mails- gacho22@inbox.lv *CS niks- barts *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- apmeram 1gadu *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- .. *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Varu uztaisit serveri prieks klanam.
..
|
|
|
|
sNiPeR17 | Datums: Saturday, 28-02-2009, 08:59 | Ziņa # 34 |
Lietotājs
| *Vârds- Gints *Skype- gints.t1 *E-mails- talents@inbox.lv *CS niks- `sNiPeR^ *CS pieredze(cik ilgi) - nu jau 2 gadus *saite-adjust.oo.lv(veel nav pabeigta) - naw *Kapçc vçlies pievienoties klanam- gribu paliidzeet CW,tp ari mekleju klanu. *Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)-Paliidzeetu jums uzvareet CW ,kvai panemiet uz parbaudes laiku
patik sports,meitenes,cs.
|
|
|
|
Gopers | Datums: Sunday, 01-03-2009, 20:17 | Ziņa # 35 |
Lietotājs
| *Vārds- Davis *Skype- caunex1 *E-mails- xXx_LV2@inbox.lv *CS niks- Rupucis *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 3gadi *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- man patik sitas klans un ari negribas but Noob klana. *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- varu buut labs admins jo biezi speleju cs.
Love peace and total destruction.
|
|
|
|
EasTPanK | Datums: Sunday, 24-05-2009, 15:19 | Ziņa # 36 |
Lietotājs
| *Vārds- Ronalds *Skype- EasTPanK *E-mails- judist@inbox.lv *CS niks- EasTPanK *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 5gadus *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Man tas patīk un VDK RulZZZ *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Varētu palīdzēt CW ja ir serveri tad varētu būt admins un bannot 4ITERUS.Added (24-05-2009, 15:19) --------------------------------------------- *Vārds- Ronalds *Skype- EasTPanK *E-mails- judist@inbox.lv *CS niks- EasTPanK *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 5gadus *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Man tas patīk un VDK RulZZZ *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Varētu palīdzēt CW ja ir serveri tad varētu būt admins un bannot 4ITERUS.
|
|
|
|
tref96 | Datums: Tuesday, 18-08-2009, 22:20 | Ziņa # 37 |
Lietotājs
| *Vārds-Kristaps *Skype-kristapino5 *E-Mails-krisis8@inbox.lv *CS niks-alonso *CS pieredze(cik ilgi spēlē)-11mēnešus *Saite-nav *Kāpēc vēlies pievienoties klanam-gribu spēlēt šajā klanā , jo nezinu pagaidām citu *kā varētu būt noderīgs klanam(turētu serveri, vai kā citādi)-un pavadītu labi laiku kopā ar citiem labiem spēlētajiem
|
|
|
|
BullZ | Datums: Sunday, 10-01-2010, 20:13 | Ziņa # 38 |
Lietotājs
Ziņas: 3
| *Vārds- Armands *Skype- nav vairs *E-mails- gtagta5@mail.ru *CS niks- J-ezy* *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 4. ar pusi *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Man tas patiik, un man man patiik taadi clanu ka jums VDK Rullee *Kā varētu būt noderīgs klanam - jo es labi speleju , un es esmu noderiigs clanaa un CW speelees
Labojis BullZ - Monday, 11-01-2010, 21:36 |
|
|
|
maD | Datums: Thursday, 14-01-2010, 17:51 | Ziņa # 39 |
Die my darling
Grupa: Administrators
| Uzgaidi un apmeklē http://vdk-team.ucoz.net/forum/3-111-2#549 katru nedēļu līdz saņemsi tālākos norīkojumus
|
|
|
|
BullZ | Datums: Monday, 18-01-2010, 20:02 | Ziņa # 40 |
Lietotājs
Ziņas: 3
| tu to man vai vinjam ?
|