Pieteikties .:VDK*Tm:.
|
|
dlife | Datums: Thursday, 11-10-2007, 22:38 | Ziņa # 1 |
Admins
Grupa: Administrators
Ziņas: 9
Respekts: 1
Status: OFFLINE
| Piemērs kā rakstīt pieteikumu: *Vārds- Gints *Skype- XgintsX *E-mails- gints_xtc@inbox.lv *CS niks- D*Life *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 1gadu *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Man tas patīk, tajā ir mani draugi un VDK RulZZZ *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Vadīt klanu:) Labi pavadīt laiku kopā ar citiem!
Labojis dlife - Thursday, 11-10-2007, 22:39 |
|
|
|
gunitlv | Datums: Sunday, 21-10-2007, 17:39 | Ziņa # 2 |
Lietotājs
Grupa: Lietotājs
Ziņas: 1
Respekts: 0
| *Vârds- Raimonds *Skype- g-unit6662 *E-mails- raimis232@inbox.lv *CS niks- LeMoN *CS pieredze(cik ilgi spçlç)- 3gadus ar partraukumiem *saite(ja tâda ir) uz statiem- n/a *Kapçc vçlies pievienoties klanam- labs klans gribu klana *Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)- aizstavet klanu CW .:Pienemts:.
ir ok
Labojis dlife - Monday, 22-10-2007, 09:33 |
|
|
|
elvinjo1 | Datums: Friday, 26-10-2007, 19:25 | Ziņa # 3 |
Lietotājs
Ziņas: 3
| *Vârds- Elvis *Skype- elvinjo1 *E-mails- elvinjo1@inbox.lv *CS niks- Barny *CS pieredze(cik ilgi spçlç)- 3 gadi *saite(ja tâda ir) uz statiem- n\a *Kapçc vçlies pievienoties klanam- Vēlos tik lbākā klanā nekā visi citi iepriekējie- botu klani. *Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)- Noderīgs CW un labi spēlēju u man ir pub serweris waru attdot!!! Esi citaa klanaa!
The best game Contra-Strike
Labojis dlife - Tuesday, 20-11-2007, 15:38 |
|
|
|
BliNk-182 | Datums: Friday, 26-10-2007, 19:36 | Ziņa # 4 |
Lietotājs
| *Vârds-Mikus *Skype-kencis16 *E-mails- krabis95@inbox.lv *CS niks- BliNk-182 *CS pieredze(cik ilgi spçlç)- 3 gadi *saite(ja tâda ir) uz statiem- n\a *Kapçc vçlies pievienoties klanam- Vēlos tik lbākā klanā nekā visi citi iepriekējie- botu klani. *Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)- Labi speelet cs.. .:Pieņemts:.
d
Labojis dlife - Friday, 26-10-2007, 19:54 |
|
|
|
ciLv | Datums: Friday, 26-10-2007, 21:40 | Ziņa # 5 |
Lietotājs
| *Vārds- Krists *Skype- crash_bandic *E-mails- edrein@inbox.lv *CS niks- ciLv *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- Kopēji 4 gadus (periodiski) ... Tagad tā aktīvi 1 mēnesi jau. *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Vēlos atrast normālu team, ar kuru būs interesanti spēlēt cw *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Vest jūs uz uzvaru, vismaz mēģināt ! CW serveri nevaru, slitks internets un ram :)... ir pieredze cw, varu arī kādas taktikas iedot. Nekad nevaru nokert online...
Mega
Labojis dlife - Tuesday, 20-11-2007, 15:23 |
|
|
|
DeaDLighT | Datums: Monday, 29-10-2007, 16:10 | Ziņa # 6 |
Lietotājs
| *Vârds- Andrejs *Skype- ha4zork *E-mails- hell16@inbox.lv *CS niks- DeaDLighT^ *CS pieredze(cik ilgi spçlç)- 2 ar pus gadi *saite(ja tâda ir) uz statiem- n/a *Kapçc vçlies pievienoties klanam- Tapç ka tur spçlç mans èoms nu Raimis un zinu ka spçlçju labâk pa viòu *Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)- Varçtu bût ka mana palîdzîba jums noderçtu jo mâku spçlçt.Esmu spçlçjis teamâ kopâ ar Zemeni liiv'u un bijis 3 klanos kas izjuka :'( .:Pieņemts:.
Labojis dlife - Tuesday, 20-11-2007, 15:25 |
|
|
|
SoljaBoy | Datums: Friday, 02-11-2007, 08:04 | Ziņa # 7 |
Lietotājs
Ziņas: 2
| Vârds- Edijs Skype- vecais.labais.edijs E-mails- bmw@tvnet.lv CS niks- Solj'a Boy CS pieredze(cik ilgi spçlç)- sakot no 9 gadiem- 12 tad 1gads pauze un tagad jau no 13-15!!! saite(ja tâda ir) uz statiem- n/a Kapçc vçlies pievienoties klanam- Esmu taa dzirdejis,ka seit esot sakarigi DZEKI, un vnk. LABS KLANS!!! Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)- MAN IR SAVS SERVERIS, domaju moð PUB>>>? Ari diezgan labi speleju!! Pienemts
Ownd!!!!!
Labojis dlife - Tuesday, 20-11-2007, 15:39 |
|
|
|
predator | Datums: Thursday, 08-11-2007, 14:47 | Ziņa # 8 |
Lietotājs
| Vards- Oskars Skype- dessarlv E-mails- oskarsdreimanis@inbox.lv Cs niks- PredaTor Cs pieredze- 4 Gadi saite- mvpclan.ucoz.com vecaa Kapec velies pievienoties sim klanam- nu prost gribu patiik* Ka varetu but noderigs klanam- Palidzesu CW Esi citaa klanaa!
Labojis dlife - Tuesday, 20-11-2007, 15:29 |
|
|
|
Gailis | Datums: Friday, 09-11-2007, 17:32 | Ziņa # 9 |
Lietotājs
Ziņas: 7
| Vards- Martins Skype- yoman-lv E-mails- dreimanis5@inbox.lv Cs niks- Nemo Cs pieredze- 3gadi 6menesi apmeram (speleju NoRm.:]) saite- stell.ucoz.net Kapec velies pievienoties sim klanam- predators teica ka cool klan =] Ka varetu but noderigs klanam- Palidzesu Cw un iespejams varetu turet Servaku Tu man nepatiic, labi jau labi vnk esi citaa klanaa :)
Labojis dlife - Tuesday, 20-11-2007, 15:31 |
|
|
|
t0nt0 | Datums: Friday, 09-11-2007, 18:49 | Ziņa # 10 |
Lietotājs
| *Vârds- Kaspars *Skype- warat meklet ka t0nt0 laikam :)) *E-mails- t0nt0@inbox.lv *CS niks- t0nt0 *CS pieredze(cik ilgi spçlç)- 1,5 - 2 gadus !! CW esmu spelejis noteikumus zinu!! *saite(ja tâda ir) uz statiem- n/a *Kapçc vçlies pievienoties klanam- izskatas ka klans ir tiesham CooL un ar lkabam izaugsmes iespejam! *Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)- Piedaliities CW ! kopaa paigraat Cs for Fun!!! turet serveri newaru jo nets neljau ( ateja lattelecom ) .:Pienemts:.
Labojis MadZutiS - Friday, 09-11-2007, 19:21 |
|
|
|
Rusher | Datums: Saturday, 24-11-2007, 18:18 | Ziņa # 11 |
Lietotājs
| *Vārds- Rinalds *Skype- rinalds.auzins *E-mails- betija@inbox.lv *CS niks- Rusher *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 3 gadus *saite(ja tāda ir) uz statiem- peace.lv jauns trakeris kuru vēl taisu pašlaik domēns nav pieejams *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Spēlēt cw *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Serveri nets nepavelk nu dažus slotus velk norm bet hujovi ir vnk neko vairak ka cw negribu! Izmests no klana jo ir bots-4iiteris !!!
Labojis dlife - Tuesday, 27-11-2007, 15:22 |
|
|
|
mosnais | Datums: Sunday, 25-11-2007, 18:46 | Ziņa # 12 |
Lietotājs
| *Vārds- Edgars *SKype- Caedgars70 *E-mails- s.speca@inbox.lv *CS niks- Mosnais *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 2 gadus *saite(ja tāda ir) uz statiem - n/a *Kāpēc vēlies pievienoties klanam- lai būtu ko darīt!!! *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Es palīdzētu jums tikt līdz uzvarai .:Pienemts, esmu redzeejis serveri speelee labi un biezi:.
Krutais kekss!!!!!!!!
Labojis dlife - Wednesday, 28-11-2007, 15:40 |
|
|
|
Banga413 | Datums: Wednesday, 28-11-2007, 08:57 | Ziņa # 13 |
Lietotājs
| *Vârds- Rièards *Skype- Banga413 *E-mails- feror056@inbox.lv *Cs niks- Banga413 (LV) *Cs pieredze(cik ilgi spçlç)-1,2 gadus *saite(ja tâda ir) uz statiem - n/a *Kâpçc vçlies pievienoties klanam- Nekad man nau bijis klans! *Kâ varçtu bût nogerîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)- Esmu labs chiter killers. Nu peec apraksta iipashi skilots neliecies(1,2g nav cw pieredzes..) Notesteeshu tevi 1x1, ja buus labs skils tad tiksi pienemts
Labojis dlife - Wednesday, 28-11-2007, 15:41 |
|
|
|
PARTIZAANS | Datums: Wednesday, 28-11-2007, 21:45 | Ziņa # 14 |
Lietotājs
| *Vārds- Viesturs *SKype- viesturs1579 *E-mails- wanags66@inbox.lv *CS niks- PARTIZAANS *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 1 gadus *saite(ja tāda ir) uz statiem - n/a *Kāpēc vēlies pievienoties klanam-gribu buut paraugs saviem beerniem *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)-shaut visu pretiniekus heda Neesi uznemts klana iemeslu zini! Added (28-11-2007, 21:45) ---------------------------------------------
SPEELEEJU KAA PROTU PARASTI ESMU CTS PATIIK M4 Kalašs, vairogs un ump
Labojis PARTIZAANS - Wednesday, 28-11-2007, 21:47 |
|
|
|
ARMandS | Datums: Friday, 30-11-2007, 22:24 | Ziņa # 15 |
Lietotājs
| vaards - Mikus skype - Avene772 E mails - Mixy8@inbox.lv CS NIKS - ARMandS CS PIeredze - Speleeju 4 gadus Saite - nav Kāpēc vēlies pievienoties klanam - GRibu bruut labaa klanaa un buut kruts chalis Kâ varçtu bût noderîgs klanam - Esmu normaals speeleetaajs un vareetu jums paliidzeet uzvareet visus paareejos :) hmm 4 gadi iespaidiigi, paskatiishos, ja skills labs tad esi pienemts! Peec tava skype nika atradu 2 personas abas meitenes(cik var secinaat peec vaarda Mikus tu esi puisis) Tā kā nevaru tevi atrast sameklee mani skype XgintsX
normaal chalis ja :)
Labojis dlife - Saturday, 01-12-2007, 12:06 |
|
|
|
sj4 | Datums: Thursday, 06-12-2007, 22:33 | Ziņa # 16 |
Lietotājs
| vards-Inese skyp-loxatrons e-pasts-sj4@inbox.lv niks- BabbY skil-4gadi Esmu normaala speeleetaaja un vareetu jums paliidzeet uzvareet visus paareejos .:Pienemts:.(bija jaagaida tik ilgi, jo veco forumu vairs neskatos, bet veidoju jauno)
PRRRRROOOOOOOOOOO
Labojis dlife - Friday, 07-12-2007, 21:46 |
|
|
|
rudis | Datums: Monday, 17-12-2007, 16:43 | Ziņa # 17 |
Lietotājs
| vards-Rudis Skype-snaipers7 e-pasts-ruudislazds@inbox.lv Cs niks-*RuD!S* cs pieredze-1 gads Saite-nav Kâpçc vçlies pievienoties klanam -gribu buut klanaa un kopaa ar draugiem *Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)-ar to ka labi speeleeju,varu arii buut admins un tureet serveri valla un labaa kaartiiba,varu nodot 4iterus! Noraidiits
esmu labs cs kapaataajs :D
Labojis dlife - Friday, 21-12-2007, 17:42 |
|
|
|
sandris1188 | Datums: Tuesday, 18-12-2007, 19:25 | Ziņa # 18 |
Lietotājs
| Piemçrs kâ rakstît pieteikumu: *Vârds-Sandris *Skype- driska12 *E-mails- drisans1994@inbox.lv *CS niks- ch[o]co *CS pieredze- pus gadu Es velos saja klana jo man vajag steidzami jaunu klanu man patik vdk klas te ir labi speletaj Noraidiits
Labojis dlife - Friday, 21-12-2007, 17:42 |
|
|
|
ReaL | Datums: Friday, 21-12-2007, 20:11 | Ziņa # 19 |
Lietotājs
| *Vârds- Reinis *Skype- tekuzz *E-mails- skaterboi@inbox.lv *CS niks- [ad]Ju^sT*Me*nT *CS pieredze(cik ilgi spçlç)-3,5 gadus *saite-adjust.oo.lv(veel nav pabeigta) *Kapçc vçlies pievienoties klanam- gribu paliidzeet CW *Kâ varçtu bût noderîgs klanam(turçt serveri vai kâ citâdi)-Paliidzeetu jums uzvareet CW ,agraak speeleeju GIGN clanaa Iespaidiigi, paskaiishos kaa speelee un iespeejams:) tiksi pienemts
Maaku speeleet :Score 321 Deaths 13:Letencity 28 =]
Labojis dlife - Sunday, 30-12-2007, 15:49 |
|
|
|
Anv1k | Datums: Thursday, 03-01-2008, 18:47 | Ziņa # 20 |
Lietotājs
| *Vārds-Matīss *Skype-Matiisinsh_1 *E-Mails-matmak@inbox.lv *CS niks- Anv1k *CS pieredze(cik ilgi spēlē)-4 gadus, ar pauzēm.. *Saite-nav *Kapēc vēlies pievienoties klanam- gribu spēlēt šajā klanā, ļoti patīk šis serveris, dienā spēlēju 3h CS.. *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri, vai kā citādi)- Piedalītos CW, palīdzētu uzvarēt un varētu arī uzturēt serveri., agrāk spēlēju Byexpand klanaa, no kura aizgāju pats.. Spēlēju daudz serveros, varētu sarunāt CW ar labiem klaniem! Mīļākais ierocis-m4a1 manuprāt esmu noderīgs spēlētājs...
CS 1.6 RULZZZ :))
|
|
|
|