Pieteikties .:VDK*Tm:.
|
|
agrisx | Datums: Thursday, 18-08-2011, 20:50 | Ziņa # 61 |
Lietotājs
Grupa: Lietotājs
Ziņas: 1
Respekts: 0
Status: OFFLINE
| *Vārds- ivo *Skype- conter-srike *E-mails- ivo.sipls9@gmail.com *CS niks- LiOn *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 1,5 gadu speleju diena pa 4 h *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam-jo sish klans jau sak but loti populars un gribu paspet pieteikties kamer var. *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Vadīt klanu:) palidzetu serverim ar cw problemam un visadus labus niecinus. GAIDU ATBILDI????
|
|
|
|
krisis95 | Datums: Tuesday, 30-08-2011, 12:28 | Ziņa # 62 |
Lietotājs
| *Vārds- Kristofers *Skype- krisis941 *E-mails- krisis952@inbox.lv *CS niks-Tgd. Tr!ck kadreiz bija Kr1s1s#95 *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 4 gadi (no tiem 3 gadi cw) *saite(ja tāda ir) uz statiem-nav *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Teiksim ta meklēju klanus , kuriem ir liela cw pieredze un spēlē tikai ar enemy no mirc nevis ar notallantos woseriem. Kuriem ir saplānotas visas money taktikas , uzbrukuma taktikas , cirkulēšanas taktikas, atkāpšanās taktikas,ieņemšanas uuuuuuun eco taktikas. *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Varu dot ieteikumus par taktikām. Varu meklēt enemy un blaaa blaaa blaaa. P.S. Test varat mani 18.00 tad bushu on .
|
|
|
|
Orbits | Datums: Thursday, 20-10-2011, 21:12 | Ziņa # 63 |
Lietotājs
Ziņas: 3
| *Vārds- Armands *Skype- armands008 *E-mails- rusins20@inbox.lv *CS niks- Orbit's *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- nu 6 gadi *saite(ja tāda ir) uz statiem- panemat mani uz TEST *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Jo es vēlos celt jums reputāciju *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- es VNK esmu pro. un gribu iepazities ar jauniem draugiem
|
|
|
|
LaGGeRx | Datums: Friday, 11-11-2011, 20:39 | Ziņa # 64 |
Lietotājs
| *Vārds- Alvis *Skype- alvitis14 *E-mails- mazabalerina@gmail.com *CS niks- LaGGeR* *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 1,5 gadi *saite(ja tāda ir) uz statiem- nav *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Man tas patīk, jo citos klanos kuros esmu bijis ir boti! *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Varētu labi palīdzēt CW spelēt! Varu arī uzstaisīt serveri ja vajag
|
|
|
|
YApok | Datums: Thursday, 17-11-2011, 23:32 | Ziņa # 65 |
Lietotājs
| *Vārds- IVo *Skype- ivoivo8064 *E-mails- ivo.dripe@inbox.lv *CS niks- xPt!+ *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 5 gadi *saite(ja tāda ir) uz statiem- naw *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Jo vins ir reals *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Palidzet citiem
|
|
|
|
henrijs10 | Datums: Sunday, 18-12-2011, 14:33 | Ziņa # 66 |
Lietotājs
| *Vārds- henrijs *Skype-henrijs83 *E-mails- henrijslerme@inbox.lv *CS niks-line^ *CS pieredze(cik ilgi spēlē)-1 gads *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam-gribas klana *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)-Labi pavadīt laiku kopā ar citiem!
|
|
|
|
Atriebejs | Datums: Tuesday, 27-12-2011, 20:59 | Ziņa # 67 |
Lietotājs
Ziņas: 2
| --------------------------------------------- *Vārds- lauris ja gribi uzvardu tad vari dabuut arii pa seju bet ja vajag tad privaati. *Skype- bimbungels *E-mails- atriebejs117@inbox.lv *CS niks- Atriebejs^ *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 4 gadus ar partraukumiem *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a a draugi der a?:D *Kapēc vēlies pievienoties klanam- nez uzkapaat cs gribas sen nau kapaats. *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- ja vajag varu pretiniekus nodirst bet ja nop nez cw?:D
amm varbut dazreiz esmu rupjs bet nu tas taa
Labojis Atriebejs - Tuesday, 27-12-2011, 21:00 |
|
|
|
edza123 | Datums: Tuesday, 27-12-2011, 21:00 | Ziņa # 68 |
Lietotājs
| *Vārds- Edgars *Skype- edza0078 *E-mails- zxcvbnm147@inbox.lv *CS niks- Ne[0]Ns^_^ *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 4gadus *saite(ja tāda ir) uz statiem- nav *Kapēc vēlies pievienoties klanam- gribu team jo apnicis tāpat cs rukāt... gribas kko citu arī un izskataties sakarīgs teams *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Nu ja vajadzēs varēšu serveri turēt, bet tā esu labs spēlētājs
|
|
|
|
Atriebejs | Datums: Tuesday, 27-12-2011, 21:01 | Ziņa # 69 |
Lietotājs
Ziņas: 2
| LaGGeRx, blja pingviin ko tu te lien botus te neuznem neskatoties uz to ka pats neesu pro takaa skic maajaas uz dienvid poolu
|
|
|
|
Aha | Datums: Thursday, 26-01-2012, 21:22 | Ziņa # 70 |
Lietotājs
| *Vārds- Oskars *Skype- drnunker *E-mails- cikibriki97@inbox.lv *CS niks- Aha* dazhreiz ari Sl1Pkn0t* *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 6 gadi *saite(ja tāda ir) uz statiem- nav *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Velos sevi pieradit ka labi cs speletaju *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- gruti pateikt mana cs pieredze ir diezgan liela manos 14 gados taka varetu vai nu vadit klanu vai but svarigs ta loceklis Protams piedalitos cw/cup Vasaraa medzu spelet maz saistiba ar flrobola nometnem un celjoshanu ! Gaidishu atbildi caur skype
Labojis Aha - Thursday, 26-01-2012, 21:27 |
|
|
|
StoCK | Datums: Monday, 09-04-2012, 01:43 | Ziņa # 71 |
Lietotājs
| *Vārds- Silvestrs *Skype- xxx.emnem *E-mails- cernovskis6@inbox.lv *CS niks- //oXygen,00000 *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 3-4 gadi *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam-Patik cw,tiku viena cita klana bet tur admini rupji sakot iesuka! *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)-Palidzet cw un web pi4init,video ar varetu kadu samontet!
|
|
|
|
mamuts321 | Datums: Monday, 14-05-2012, 18:15 | Ziņa # 72 |
Lietotājs
| *Vārds- Deivids *Skype- mamuts321 *E-mails- saule121122@Inbox.lv (nevareja izmantot)izamntoju ligita77@inbox.lv *CS niks- mamuts321 *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 2.5gadu *saite(ja tāda ir) uz statiem- nav Gribu Pievienotes lai imzeginatu ka iz spelet ar klana biedriem Palīdzet Uzvaret utt
|
|
|
|
Lacits | Datums: Saturday, 19-05-2012, 10:12 | Ziņa # 73 |
Lietotājs
Ziņas: 3
| *Vārds- Edgars *Skype- edgarsv88 *E-mails- dzels7@inbox.lv *CS niks- TiLLesT'(DJ) *CS pieredze(cik ilgi spēlē)- laikam 10 vai 9 gadus *saite(ja tāda ir) uz statiem- n/a *Kapēc vēlies pievienoties klanam- Man tas patīk, esmu redzējis ka spēlējat un vēlos pieteikties! smile *Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Vadīt klanu:) Man ir bijuši 3 klani un esmu labi Vadijis bet lidzko paradijās klanā hakeris... Varu ari Būt Servera admins jo esmu bijis 2 citos serveros! happy Spēlēju ka Pro un damaju ka esmu. Nēsmu Hakeris! Esmu PRO ar AWP Deagle un M4A1
|
|
|
|
rancans11 | Datums: Tuesday, 30-10-2012, 18:49 | Ziņa # 74 |
Lietotājs
| Vārds- Elvis Skype- elvis2507 E-mails- sinb23@inbox.lv CS niks- FailMan_@ CS pieredze(cik ilgi spēlē)- 3gadus un 1/2 gadu (cw) saite(ja tāda ir) uz statiem- http://vdk-team.ucoz.net/index/8 Kapēc vēlies pievienoties klanam- Jo labi sauju un citos klanos mani nenovertē . Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri vai kā citādi)- Es varētu turēt serveri , un netaisītu sliktu reputāciju VDK - Klanam .
Labojis rancans11 - Tuesday, 30-10-2012, 19:11 |
|
|
|
death | Datums: Saturday, 25-05-2013, 11:07 | Ziņa # 75 |
Lietotājs
| Vārds-Martins skype-martins20007 cs niks-gigions cs pieredze-2gadi un 1/2 nav Kā varētu būt noderīgs klanam(turēt serveri, vai kā citādi)-palidzetu cw un nestu labu rep VDK klanam milakais ierocis deagle,awp
|
|
|
|